Marc Van den Herrewegen

Boeken

Marc Van de Herrewegen - Ruzie maken kan je leren
Ruzie maken kan je leren

Ruzie maken wordt door heel wat mensen als een destructief en af te keuren gedrag beschouwd. Het is echter een belangrijk onderdeel van het leven. Soms kan je een conflict voorkomen door rustig en wijs te handelen. Maar wie conflicten steeds weer ontloopt zal afstandelijke en kille relaties ontwikkelen. Ook worden veel mensen ernstig ziek omdat ze alles opkroppen. Dit boek vertelt je hoe je ruzies niet laat escaleren. Via glasheldere voorbeelden en pittige cartoons wordt de lezer meegenomen in zeer herkenbare ruzies. Conflicten aangaan en succesvol oplossen zal je leven boeiender, gezonder en gelukkiger maken! Grijp deze kans met beide handen!

Verkrijgbaar bij Marc Van den Herrewegen, in de boekhandel of in de webwinkel van boekscout.nl.
Prijs: €20,95 + verzendingskosten
338 pagina's geïllustreerd met 25 cartoons en diverse foto's.
ISBN 9789461760500

 

Marc Van de Herrewegen - Liefde
Liefde

In dit boek tracht ik op meditatieve, maar vrijmoedige wijze de lezer mee te nemen voor een reis door de ruwe velden van de liefdesperikelen. Hoe kunnen mannen "de vrouw in zichzelf" ontdekken? Hoe kunnen vrouwen "hun man" leren staan? Hoe leren mannen en vrouwen "dieper" contact met elkaar te hebben? Wat zijn de voorwaarden voor volwassen liefde? Wat zijn de minimumvoorwaarden voor liefde?

Ik schetst beeldend hoe de mens vol zit met naïeve illusies die hem op liefdesvlak slechts één ding garanderen: "Ontwaken uit een baarmoederlijke droom!" Als de mens bereid is die illusies los te laten en zich de eigenschappen van volwassen liefde eigen te maken heeft hij de belangrijkste opdracht van zijn leven volbracht. Een waardevolle relatie is geen toeval maar een spiegelbeeld van je eigen spirituele groei! Wie zich niet bewust wordt van zijn jeugdprogrammering zal wat liefde betreft de geschiedenis blijven herhalen.

Verkrijgbaar bij Marc Van den Herrewegen.
Prijs: €20 + verzendingskosten