Marc Van den Herrewegen

Spirituele vaardigheden

Het streven naar evenwicht tussen de vrouwelijke en de mannelijke energie in jezelf (yin en yang) : De meeste menselijke problemen hebben als oorzaak een teveel aan mannelijkheid of vrouwelijkheid. Het herstellen van dit evenwicht in jezelf zal terug harmonie en gezondheid realiseren.

De leer der tekens (wat is de zin en bedoeling van een ervaring): Langs ons levenspad staan vele wegwijzers. Hoe leer je ze herkennen en aanvoelen en benaderen?

Positief denken: Dat gedachten bijzonder veel invloed hebben op de kwaliteit van ons leven zal niemand ontkennen. Hoe leer je juist positief denken een vaste plaats geven in je dagelijkse praktische leven? Wat zijn je negatieve programmeringen en saboterende gedachten? Hoe kan je ze ombuigen?

Het ontwikkelen van je intuïtie en helder voelen: Leren luisteren naar je innerlijke stem en je diepere gevoel zal je meestal de weg wijzen naar bevrijding en inzicht.

Levenslessen via astrologie: Astrologie kan je een dieper inzicht brengen in je eigen mogelijkheden en je duidelijker maken welke levenslessen voor jou belangrijk zijn. Je kan ook vlot en eenvoudig de basisprincipes van astrologie aanleren.

Inzicht in de kosmische wetten: o.a. niets is toeval, de wet van de synchronisiteit, de wet van de affiniteit, de wet van het evenwichtstreven, de wet van de polariteiten enz..